Heeft u plannen voor medicinale cannabisteelt in kas of teelthal?

Growmasters adviseert u bij de ontwikkeling van uw ideeën en brengt u in contact met de juiste partners om ze te realiseren. We zorgen voor totaaloplossingen: turnkey projecten die meteen van start kunnen gaan. Inclusief ervaren teeltexperts zodat de teelt zonder problemen verloopt en de hoogste productie oplevert

Een Nederlands bedrijf met een uitstekend netwerk

Growmasters is een Nederlands bedrijf met een uitstekend netwerk in de tuinbouwtechnologie en de cannabisteelt. Wereldwijd is de Nederlandse tuinbouwtechnologie toonaangevend. Wij vormen uw toegang tot deze goudmijn aan kennis.

MedMen 2

Wij nemen u het werk uit handen

Bij de realisatie van een project werken verschillende technische bedrijven samen. Growmasters zorgt ervoor dat dat soepel verloopt. Tevens zorgen we voor beveiligingsoplossingen. Wij nemen u het werk uit handen. U bent gegarandeerd van een optimale productie van medicinale cannabis van de hoogste kwaliteit.

State-of-the-art-technologie en teeltkennis

Wij stellen businessplannen en -concepten op en realiseren deze voor u. Door ons uitgebreide netwerk in de Nederlandse tuinbouwsector bent u verzekerd van state-of-the-art-technologie en teeltkennis, gebaseerd op wetenschappelijke proeven. Belangrijke onderdelen als klimaat- en watermanagement krijgen de juiste aandacht. Ook op het gebied van biologische teelt hebben we alle expertise in huis.

Philips Lighting Dynamic LED lighting light recipe Tulip Grower Karel Bolbloemen